Wednesday, May 11, 2011

Cite Biasa2

lama zu tak update blog coz pnyakit "m" mai hahha so bersawang la...lately ni cuaca agak panas zu yang terperap dalm office pun still rasa bahang tambahan plak econ kat office tu mcm kurang sejuk je lama tak servis la tuuu hehhe..panas kan cuaca sekarang..pgi tadi je zu bangun pagi nak g keja zu rasa lain macam je kerongkong mybe zu kurang minum air. keadaan cuaca yg panas sekrang ni kita kena bnyak minum air untk mengelak demam dan sebrang penyakit..zu tiap-tiap hari sebelum balik keja zu akan pastikan water tumbler zu mesti kosong ye la untuk mengingatkan diri bnykan minum air...zu bukan apa.. jarang nak minum air ni, sebab tu zu mudah dapat sakit kerongkong bila dah sakit baru terhegeh2 nak cari ubat nanti kena la leter ngan hubby...dia bab2 kesihatan ni kuat berleter zu kalau makan benda yang zu tak leh makan pun sure kena leter ngan dia...dalam leter2 tu pun mau jugak dia g farmasi cari ubat untk wife dia ni hahha...sebab tu zu sayang dia hahha.....



cuaca panas2 air ni jadi idaman

2 comments:

che siti maryam che din said...

cedp nyer.....

zue said...

mohd fadil kata air kenduri hahhaha

COPYRIGHT@Segala Yang Tercatat Hak Milik Zue Zara